یک از ملزومات در هنگام بستری کردن بیماران در بیمارستان ها، لباس های بیمارستانی است که معمولا در نزدیکی یا مجاورت هر بیمارستان فروشگاه هایی دایر شده اند که اقدام به فروش لباس های بیمارستانی با بهترین قیمت روز می کنند. این فروشگاه ها برای خرید عمده این محصول به کارخانجات تولیدی معتبر مراجعه می کنند.
حال قصد داریم به معرفی نام های لباس بیمارستانی که مختص بیماران و پزشکان است بپردازیم. لباس های بیمارستانی در جنس پارچه و یکبار مصرف وجود دارد. در اصطلاح پزشکی به لباسی که فرد بیمار برای ورود به اتاق جراحی به تن می کند، شان می گویند و همین طور لباسی که پزشک و تکنسین اتاق عمل در بدو ورود به اتاق عمل به تن می کنند، گان نام دارد. شان و گان انواع مختلفی دارند که در ادامه مطلب به تفضیل در این باره خواهیم پرداخت.
قیمت لباس بیمارستانی
همان گونه که در متن بالا اشاره شد، لباس های بیمارستانی انواع مختلفی دارند که بر حسب نوع دوخت و پارچه مصرفی به کار رفته در آن ها قیمت های متفاوتی نیز دارند. گفتیم که البسه مخصوص جراحی بیماران که در اتاق عمل باید بپوشند، شان نامیده می شود. شان ها را برحسب کاربردی که دارند می توان به چهاردسته تقسیم بندی کرد:
- شان های مایویی که همان گونه که از اسمش پیداست برای کاور کردن سطح میزهای مایویی مناسب است.
- شان های ساده برای پوشاندن قسمتی از بدن بیمار که قرار است مورد جراحی قرار بگیرد، به کار می رود و همینطور برای پوشاندن سطح تخت جراحی استفاده می شود.
- شان های حفره دار که برای کاور کردن تمام بدن به غیر از محل جراحی استفاده می شود.
- شان های مختص به پایین تنه که برای عمل های قسمت تحتانی بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
در غالب اوقات جنس شان های استریل از نخ پنبه اعلا می باشد و کاملا قابل استریل هستند. در هنگام پهن کردن شان ها بر روی تخت بیمار یا سطح میز وسایل باید نهایت دقت را به عمل آورد تا شان به جایی برخورد نکند. با کمک نوعی ابزار به نام پنس یا همان گیره شان می توان آن ها را برروی سطح کاملا فیکس کرد بدون هیچ گونه آلودگی. جنس این پنس ها می تواند یکبار مصرف باشد تا خطرات آلودگی کاهش یابد.
رنگ بندی البسه بیمارستانی یک فلسفه ای دارد که در ادامه به تفضیل به آن ها خواهیم پرداخت اما در رابطه با رنگ البسه اتاق جراحی می توان گفت که رنگ سبز پررنگ و آبی گزینه های مناسبی هستند؛ چرا که سبب افزایش دید پزشک نسبت به قرمزی خون بر سطح لباس بیمار می شود.
معمولا لباس های بیمارستانی را می توان به چند دسته تقسیم بندی کرد:
- لباس بیمارستانی مخصوص اتاق عمل برای بیمار
- لباس بیمارستانی مخصوص اتاق عمل برای پزشک
- لباس بیمارستانی برای بیماران بستری در بخش های اورژانس و …
حال شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چرا البسه بیماران باید متفاوت باشد؟ از آن جایی که برخی افراد بستری در بیمارستان ها مبتلا به انواع بیماری های عفونی و ویروسی هستند و امکان انتقال این بیماری ها نیز وجود دارند، لازمه بستری شدن هر بیمار در ابتدا تهیه لباس مخصوص و پوشیدن آن می باشد.
این امر برای کارکنان بیمارستان و خود بیمار مزایایی دارد. از جمله:
امکان واگیر و انتقال بیماری های ویروسی و عفونی کاهش می یابد و همین طور بیمارستان ها متحمل هزینه های شست شوی لباس بیماران که شامل هزینه های مواد شوینده و نیروی انسانی است، نمی شوند.
خرید و فروش لباس بیمارستانی عمده
بسیاری از بیمارستان ها اقدام به خرید عمده لباس های بیمارستانی متناسب با نیاز شان در بخش های مختلف می کنند و آن ها را از طریق داروخانه ها ی مجاورشان به فروش می رسانند.
پارچه هایی که برای دوخت البسه بیمارستانی به کار می روند باید یک ویژگی را داشته باشند و آن هم این است که پارچه باید بسیار سبک باشد و وزنی در حدود 200 تا 300 گرم داشته باشد. یکی از پارچه های مورد استفاده در دوخت لباس های بیمارستانی، پارچه های تترون می باشد که اگر از نوع مرغوب باشند، باید ضد آب و غیر بدن نما باشند.
از آن جایی که پرستاران دائما با بیماران سرو کار دارند باید لباس های استریل و مرغوبی تن کنند که وزن سبکی نیز داشته باشند؛ پارچه های شبه ترگل این ویژگی را دارند و برای دوخت این لباس بسیار مناسب اند که کارخانجات نساجی بسیاری در این زمینه مشغول به فعالیت هستند.
سومین نوع پارچه مناسب برای البسه بیمارستانی، پارچه های ترگال هستند که قابلیت رنگ پذیری بالایی دارند و برای استفاده در انواع رادیو لوژی و سونوگرافی کاربرد دارند. این پارچه ها به علت سبکی در حین عکسبرداری بر تن بیمار می شود که هیچ گونه ممانعتی در هنگم عکسبرداری وجود نداشته باشد و پس از مصرف نیز آن را دور می اندازند.
از میان پارچه های نام برده شده در بالا، پارچه های تترون برای دوخت البسه بیمارستانی مناسب تر اند، چرا که:
- رنگ بندی این پارچه ها بسیار زیبا و متنوع است و در رنگ های لیمویی، آبی، صورتی، سبز و… وجود دارند.
- بسیار سبک، لطیف و نرم می باشند و در عین حال بدن نما نیز نیستند.
- پارچه های تترون قابلیت رنگ پذیری و شستشو نیز دارند.
بهترین قیمت روز لباس بیمارستانی
یکی از اصلی ترین دغدغه های خریداران لباس های بیمارستانی، خرید این محصول با بهترین قیمت روز و در عین حال با بهترین کیفیت موجود در بازار است. در رابطه با رنگ البسه بیمارستانی می توان به مبحث روانشناسی رنگ ها مراجعه کرد. از آن جایی که تعداد افراد شاغل در یک محیط بیمارستانی بسیار زیادند و هر فرد مسئولیتی متفاوت دارد، مسئولین از طریق رنگ بندی متفاوت لباس های کارمندان آن ها را شناسایی می کنند.
رنگ لباس های بیمارستانی برای بانوان صورتی کمرنگ و برای آقایان آبی آسمانی است. رنگ لباس پزشکان و پرستاران سفید و افراد مشغول در قسمت خدمات کرمی و خاکی می باشد. در روانشناسی رنگ سفید نشانه پاکی و خالص بودن است و رنگ صورتی نشانگر لطافت و همچنین رنگ آبی بیانگر آرامش است. همانگونه که می دانیم یکی از مواردی که در تسریع درمان بیماران کمک می کند، آرامش و دوری از هرگونه استرس است. پس هیچ یک از این رنگ ها بدون دلیل انتخاب نشده اند.
مجموعه ما اقدام به تولید انواع البسه بیمارستانی با بهترین کیفیت و قیمت کرده است و در صورتی که شما نیز مشتری این محصول می باشید، می توانید از طریق راه های ارتباطی درج شده در سایت اقدام به ثبت سفارش نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.